Након што је пукао на изборима, Садик се досјетио Србије и Вјерице Радете

Након изборне пропасти, мора се мало загудити у националне тонове. Уз то, Садик поново мантра лаж о 8.500 убијених у јулу 1995. у Сребреници, те сматра да се то мора наметнути у јавни простор и сувереним државама као што је Србија.


И губитник Садик бруји о "свјетским медијима" и изборној крађи

Искрено говорећи, ако је ко заслужио да изгуби ове изборе, онда је то тзв. "Независни блок" и њихов кандидат Садик Ахметовић, јер су и плагирали туђи изборни слоган, јер су сакривали великомуслимански шовинизам иза ЕУ, јер су се позивали на Че Гевару и петооктобарске песнице, а да истовремено у Српског никог није брига за њима.

Независни и проеуропски Сарајстанци отворили канцеларију у Приједору

Предсједник и потпредсједник Независног блока БиХ, Сенад Шепић и Садик Ахметовић данас су са својим коалиционим партнерима из Проевропског блока, партнерима и кандидатима из приједорске изборне јединице отворили канцеларију ове странке у Приједору.


И Ахметовић антикампању има: Правда за Фату Орловић

Када будем изабран за потпредсједника РС, једна од главних ставки и приоритета, бит ће ми да измјестим цркву из дворишта нане Фате Орловић из Коњевић поља. Гријеше они који мисле да је овдје проблем само незаконито изграђена црква.


Садик Ахметовић очински кори Говедарицу у отвореном писму

Отворен писмо са координатама "19.09.2018. Сребреница", које преносимо у цјелости, упућено је поводом Говедарицине поруке Љиљани Зелен-Караџић да поручи Радовану Караџићу да ће нови предсједник бити као он, а не као актуелни.Лапсус или не: Садик Ахметовић се залаже за увођење албанског језика

Посланик Независног блока у Представничком дому Парламента БиХ Садик Ахметовић, најавио је да ће на наредној сједници Парламента покренти иницијативу за усвајање Закона о кориштењу језика, а управо он не зна да се њиме служи, како год да га зове.


Садик Ахметовић Секуларац – за још мало унитаризације и то грбова

Садик Ахметовић, посланик Независног блока у Представничком дому Парламента БиХ, најавио је данас, након жучне расправе у државном парламенту о застави БиХ, да ће покренути процедуру за усвајање оквирног закона о грбовима и симболима општина и кантона на државном нивоу.Коалиције за изборе: СДС ујединио обе сорте радикала, СНСД са свима неформално

Тако ће ПДП наступити заједно са Сељачком странком Гордане Видовић, а занимљиво је да се коалиција зове "ПДП – Младен Иванић", дакле по почасном предсједнику странке, док остале странке у називу имају имена актуелних лидера. Коалицију за Народну скупштину пријавила је и СДС, и то заједно са СРС РС и радикалима "Др Војислав Шешељ", што […]


Ахметовић остаје министар безбједности

Министар безбједности БиХ Садик Ахметовић ту ће дужност готово сасвим сигурно обављати и у наредном сазиву Савјета министара БиХ, потврдио је предсједник Главног одбора Странке демократске акције Халид Гењац.