Изворњаци се љуте и на модел и на додатну опрему

Изворна Српска сматра да је крајње непримјерена и свакако непотребна набавка 20 луксузних путничких аутомобила и једног теренског возила за потребе јавног предузећа „Путеви Републике Српске“, а за шта су спремни издвојити чак 680.000 марака.


Кинези код Чубриловића, причало се о аутопуту до Млиништа

Министар саобраћаја и веза Републике Срспке Недељко Чубриловић и генерални директор ЈП Аутопутеви Републике Српске Душан Топић разговарали су данас, у кабинету министра, у Бањој Луци, са представницима кинеске корпорације Синохидро (Sinohydro Corp., China) које је представљaо Ву Веитао (Wu Weitao).

Путеви РС: Велике и плате и накнаде

Јавно предузеће „Путеви РС“ својим радницима дијели невјероватно велике накнаде, које, поред просјечне бруто плате од 2.970 КМ, износе чак 774 КМ мјесечно.


Kнежевић: Фали нам путева

Садашњи степен изграђености путне мреже у Републици Српској (РС) није задовољавајући, с обзиром на то да је на 100 квадратних километара изграђено свега 16,5 километара магистралних и регионалних путева, изјавио је Срни в.д. директора „Путева Републике Српске“ Недељко Кнежевић.


Привремени надвожњак изнад дворишта

Фронтал је већ писао о случају из бањолучког насеља Залужани, гдје су радови на реновирању надвожњака заустављени јер се грађанин жалио да му је угрожен приватни посјед, а да га нико није на вријеме обавијестио да ће се то десити.Аутопутем кроз двориште

Бошку Ковачевићу из Залужана, над живот и над кућу надвио се аутопут Бања Лука – Градишка, тачније један његов надземни дио.