Брегзитовци попују да нам је најбитније да се договоримо и одблокирамо државну заједницу БиХ

Чланови делегације Парламента Велике Британије, која борави у вишедневној посјети БиХ, истакли су данас у Сарајеву да треба уложити додатне напоре како би се у БиХ подигао степен међусобне комуникације и повјерења што је предуслов, не само за отклањање актуелних застоја у раду институција БиХ, него и за сваки напредак друштва.


Представнички дом ПС БиХ усвојио Стевандићев приједлог за нови закон о лијековима

На јучерашњој сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ је усвојен приједлог посланика предсједавајућег Српског клуба Ненада Стевандића којим се од Савјета министара БиХ и Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ тражи да хитно израде и у парламентарну процедуру упуте Приједлог измјена и допуна Закона о лијековима и медицинским средствима БиХ.


Мира Пекић о економији у Дејтонки: Расту само задужења – дуг досегао 12 милијарди

"Јавни дуг у БиХ је у 2020. години повећан за 943 милиона КМ. У години када имамо све негативне показатеље, од пада економске активности, преко пада БДП-а, пада прихода од ПДВ-а, једино што је расло јесте задужење", рекла је посланик ПДП-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мира Пекић.Ненад Стевандић: Србима нећете изабрати Жељка Комшића на чело Вијећа министара

Поводом нелегитимног сазивања сједнице Дома народа ПСБИХ и заказивања наставка сједнице Представничког дома ПСБиХ, што је наставак кршења пословника и уставних норми јер се прескаче избор комисије за избор предсједавајућег Савјета министара и избор самог предсједавајућег Савјета министара, др Ненад Стевандић предсједавајући Српског Клуба у Представничком дому ПСБиХ и предсједник Уједињене Српске саопштава следеће:Кукић дефинитивно отпао за мандатара!

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ ни данас, у другом кругу гласања, није подржао кандидата Предсједништва БиХ за предсједавајућег Савјета министара БиХ Славу Кукићу.