Додијељен Печат времена за 2017.

Награду Печат времена за књижевност у прошлој години добио је Радован Бели Марковић, за роман "Плава капија" у издању "Албатрос Плуса", саопштио је жири који је додијелио награду.


Печат времена додијељен Степићу, Драгићу и Максимовићу

Признање којим лист Печат годишње награђује умјетничко и научнотеоријско стваралаштво, ове године се у области науке и друштвене теорије додјељује Миломиру Степићу за књигу Геополитика – Идеје, теорије, концепције (Институт за политичке студије, Београд, 2016).

Кецмановић и Витезовић добитници награда Печат времена

Награде Печат времена за књижевност и Печат времена за науку и друштвену теорију за 2015. годину, одлукама жирија донијетим на завршним сједницама одржаним 3. маја у Београду, додијељене су Миловану Витезовићу за књигу Вук наш насушни ("Православна реч", Нови Сад, 2015) – за науку и друштвену теорију и Владимиру Кецмановићу за роман Осама ("Лагуна", Београд, 2015) – за књижевно-уметничко стваралаштво.


Печат времена Крестићу и Нешигорцу

Академик и историчар Василије Крестић и књижевник Иван Негришорац добитници су овогодишњих награда "Печат времена" за науку и друштвену теорију, односно за књижевност.Печат времена за Нога и Попова

Награде Печат времена за књижевност, те за науку и друштвену теорију додијељене су Рајку Петрову Ногу и Чедомиру Попову.