Окружни суд Бања Лука наредио хапшење у Бијељини, због припремања отмице

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске јуче, 24.10.2021. године око 20,00 часова на подручју Бијељине су уз подршку припадника Специјалне антитерористичке јединице и Полицијске управе Бијељина лишили слободе три лица – Д.Ј.Ц., С.С. и И.П. због постојања сумње да су извршили кривично дјело "Отмица" а у вези са кривичним дјелом "Припремање".


Медији на суду: Чолићу четири године за покушај убиства Ковачевића

Окружни суд у Бањој Луци осудио је јуче на четири године затвора Марка Чолића за покушај убиства новинара Владимира Ковачевића, који се десио 26. августа 2018. године. Суд је, сасвим неуобичајено, поменуо и медије у свом образложењу продужења притвора осумњиченом.Суд изриче пресуду за покушај убиства Владимира Ковачевића 12. јула

У петак, 12.07.2019. године, Окружни суд у Бањој Луци пресудиће Марку Чолићу, оптуженику за покушај убиства новинара Владимира Ковачевића. Ово је, уз присуство бројних новинара у судници, рекао предсједник Судског вијећа Бранимир Ђукић.


Политика вјере: У име оца и Ђакца

Друштвени процеси покренути поводом неразјашњене смрти Давида Драгичевића, прешли су из сфере чисто политичког, у подручје регионалног масмедијског феномена, повезаног са вјером.