СДС се бави Шеранићем, а фотографисала су се бар још два министра и један директор УКЦ БЛ

Одбор за здравство СДС каже како је Шеранић
"једном фотографијом обесмисилио напоре здравствених радника", али извјесна Силвана Марић је направила и објавила селфи са бар још два министра и Владом Ђајићем, а те фотографије су прошле испод радара ове странке.


На Козари откривене 44 нове врсте тврдокрилаца

Чак 44 нове врсте тврдокрилаца откривено је за подручје Националног парка Козара током детаљног истраживања инсеката тврдокрилаца, са фокусом на сапроксилне врсте ових инсеката, које макар у једном стадијуму живота насељавају стара и стабла која се распадају.

На Козари опљачкана и оштећена католичка црква

Непознати починиоци су на подручју Националног парка "Козара" на локалитету Стара Пилана починили кривично дјело оштећење или одузимање туђе ствари над објектом католичке цркве Блажене дјевице Марије.


За \’\’Сутјеску\’\’ и \’\’Козару\’\’ треба око 700.000 КМ

За несметано функционисање два национална парка у Републици Српској "Козара" и "Сутјеска" тренутно недостаје између 700.000 и 800.000 КМ – констатовано је данас на састанку ресорних министара у Влади РС и директора ових јавних установа.


НП Козара: Не ускраћујте нам сјечу шуме

Нацинални парк "Козара" остаће без важног извора прихода јер је новим Законом о националним парковима Републике Српске искључена досадашња привредна дјелатност – сјеча шуме и продаја дрвних сортимената.