Радојичић најавио тужбе, тражиће одштету због отказивања концерата

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић изјавио је данас да ће Град, вјероватно, ући у судске спорове против организатора скупа "Правда за Давида", који су 30. децембра спријечили да се одрже новогодишњи концерти у Бањој Луци, јер је тиме причињена знатна материјална штета.


Ако продајете петарде, полиција ће се интересовати за вас ових дана

Министарство унутрашњих послова Републике Српске спроводи акцију чији је циљ спречавање неовлашћене продаје и употребе пиротехничких средстава и незаконите употребе ватреног оружја, а све како би предстојећи божићни и новогодишњи празници протекли у безбједном окружењу.

Самоа прескочила дан и дочекала Нову годину

Новогодишње забаве почеле су дан раније на острву Самоа него претходних година, након што је пацифичка острвска држава промјеном временске зоне директно из четвртка, 29. прешла на суботу, 31. децембар.


Нерадни дани испред нас

У складу са чланом 2. Закона о празницима Републике Српске републички празници су Нова година која се празнује у недјељу (01.01.2012.године) и понедељак (02.01.2012. године) и Дан Републике који се празнује у понедељак (09.01.2012. године), те су то нерадни дани, саопштено је из Бироа за односе с јавношћу Владе РС.


Бања Лука: У Нову годину уз "Гарави сокак"

Дочек Нове 2012. године у Бањалуци биће организован на Тргу Крајине, гдје ће наступити бањалучка група "Вања Д Фрог”, Крајишки трубачи и новосадска група "Гарави сокак”.Ил´ си бос, ил´ си…

Дошло је вријеме, као што сам и најавио 19.10.2010, да прекинем ћутњу. До тад смо били у режиму радио тишине.