Рат Демофеста, или Яaт bendova?

У руке Мандушића Вука, биће свака пушка убојита. – каже Зеле на завршној додјели награда ријалити шоуа регионалне величине.


Потемкинова села и чији аутопутеви?

Сад када до Добоја још увијек идемо са муком, а аутопут до Градишке још није готов, питамо се: Пословни или предизборни уговор Владе РС и мариборског ЦПМ?


Фашизам још увијек непоражен

Дан младости је одавно постао дан жалости у нашој земљи. Да ли је фашизам и национална мржња толико јака, да је мирна судбина БиХ једино у дисолуцији?Бањолучки Сајам књига скупљи од Београдског?!

Редакција Фронтал.РС је сачекала да види да ли ће се традиционални медији у свом извјештавању о Сајму књиге озбиљније дотаћи протеста 30 (словима: тридесет) излагача, поводом лоших услова за рад. Како се то није десило, сматрали смо да је наша обавеза да ипак извјестимо о сајму, без обзира што и није био претјерано занимљив.


Чули да се дијели: И из Династије дошли Додику по паре

Шта мислите о сапунској опери о Јасеновцу? Премијер Републике Српске, Милорад Додик, разговарао је данас у Бањој Луци са "америчком глумицом и ћерком кнегиње Јелисавете (Елизабет) Карађорђевић, принцезом Катарином Оксенберг, и њеним супругом, глумцем и режисером Каспером Ван Диeном; о могућностима за снимање играног филма о страдањима у логору Јасеновац у току Другог свјетског рата".