Развојни пут Стаматовићеве идеје да се Косово привремено припоји Русији

Предсједник Здраве Србије, Милан Стаматовић, један је од усамљених гласова у Србији, који јасно води рачуна о националној политици, те Фронтал.РС доноси преглед његовог најновијег виђења рјешења проблема Метохије и Косова.


Ето кога су нашли: Чанколиз брани монтенегринске усташе од Матије Бећковића

Предсједник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ), Ненад Чанак, позвао је данас "на спуштање тензија и престанак говора мржње у медијима у Србији" поводом одлуке Црне Горе да ограничи право на улазак на своју територију појединим грађанима Србије.

Чанак звао узурпаторе из Приштине, Шешељ тражи његову смјену

Предсједник СРС Војислав Шешељ затражио је смјену предсједника Одбора Скупштине Србије за европске интеграције Ненада Чанка јер је на скуп "Кроз идеју ЕУ ка миру и развоју", који треба да буде одржан у парламенту, позвао предсједника скупштинског одбора за спољне послове самопроглашеног Косова Вјосу Османи Садриу.


Док Сирија гори, НАТО-чанколиз чешља Шешеља из скупштине

Предсједник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је данас да очекује да Скупштина Србије поштује закон и што хитније констатује престанак мандата народном посланику и лидеру Српске радикалне странке Војиславу Шешељу, након што је осуђен за ратне злочине.
Чанак: Крећемо у борбу за аутономију

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак каже да ће одмах послије завршених избора та странка кренути у политичку борбу за пуну аутономију Покрајине, која ће бити загарнатована Уставом Србије.


Чанак: Николић за политичку пензију

НОВИ САД – Предсједник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак сматра да штрајк глађу и жеђу лидера СНС-а Томислава Николића био непотребан, као и да је он послије свега зрео за одлазак у политичку пензију.