Митровић тражи од Владе Српске нову комисију за Сребреницу

Предсједник Републичке организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Недељко Митровић увјерен је да ће Народна скупштина Републике Српске усвојити закључак и обавезати Владу Српске да формира нову комисију за Сребреницу која треба да утврди чињенице о страдању у тој општини у јулу 1995. године, али и о страдању у и око Сребренице од 1992. до 1995. године.


Знате оно: Предност имају труднице, особе са малом дјецом и ратни војни инвалиди?

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић са сарадницима састао се данас са представницима Удружења породица погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске на челу са предсједником Недељком Митровићем.

Митровић: Ухапсити налогодавце злочина Армије БиХ, а не само нижерангиране

Предсједник Републичке организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Недељко Митровић сматра да је хапшењем нижерангираних починилаца ратног злочина над Србима у логору "Виктор Бубањ" у Сарајеву правда само дјелимично задовољена.


Митровић: Манипулација идентифкацијом српских жртава

Предсједник Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Недељко Митровић оцијенио је данас да Институт за нестала лица БиХ манипулише идентификацијом 10 ексхумираних од 22 нестала Србина 1992. године из села Залазје код Сребренице.


Митровић: Спомен-обиљежја ускоро у Федерацији

Представници Организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске ускоро ће поставити спомен-обиљежја на српска стратишта и масовне гробнице у Тасовчићима код Чапљине и Међинама, код Мостара, у Федерацији БиХ, потврдио је Срни предсједник ове организације Недељко Митровић.