Церић Додика назвао менталним болесником

Милорад Додик као да има потребу да наноси душевну бол људима, а та његова потреба граничи са менталном болешћу – изјавио је Мустафа Церић, независни кандидат за бошњачког члана Предсједништва Босне и Херцеговине, осврћући се на посљедњи Додиков иступ.

Церићева фетва против Зилкића

Реису-л-улема Исламске заједнице у БиХ др. Мустафа еф. Церић је донио фетву против реису-л-улеме Исламске заједнице Србије Адема еф. Зилкића.


Танасковић: Церић изнио визију Алијине Исламске декларације

Оријенталиста и дипломата Дарко Танасковић оцијенио је скандалозним обраћање поглавара Исламске заједнице БиХ Мустафе Церића у Сарајеву великодостојницима вјерских хришћанских заједница у БиХ као гостима, наводећи да је Церић изнио визију Алије Изетбеговића из "Исламске декларације".


Ријасет ИЗ: Пола БиХ се светосавизира

Реис ул улема Исламске заједнице у Босни и Херцеговини Мустафа Церић замjерио је епископу захумско-херцеговачком Григорију на "дрским и увредљивим квалификацијама” на његов рачун, а Српској православној цркви мијешање у унутрашње ствари исламске вјерске заједнице.Босић: Инцко нека се јави поводом Церића и Зукорлића

Предсједник СДС Младен Босић изјавио је да високи представник у БиХ Валентин Инцко данашњом изјавом да би "отцјепљење Српске представљало постхумни тријумф политике Слободана Милошевића" покушава да допринесе порасту кризе и нетрпељивости међу народима и грађанима у БиХ.


Б. Тадић: Ваљда то Церић није рекао

Предсједник Србије Борис Тадић изјавио је у Новом Саду да се искрено нада да поглавар Исламске заједнице БиХ Мустафа Церић није затражио да предсједник Републике Српске Милорад Додик буде проглашен персоном нон грата у исламским земљама, оцијенивши да су такве изјаве стравичне и апсолутно неприхватљиве.Церић: Прихваћена турска иницијатива

Сабор Исламске заједнице у БиХ прихватио је текст споразума о обнављању јединства Исламске заједнице на територији Србије и сада преостаје да га Србија прихвати као једино могуће рјешење, рекао је поглавар Исламске заједнице у БиХ Мустафа Церић.


Фатва командос

Упад у Реисово сједиште на Ковачима! Три страшна непријатеља Реиса разбацала су на све стране сав Реисов покрадени новац и сакрили његову најдражу играчку Малог Фатмира! Али оно што нису знали је чињеница да када Реис осјећа нелагоду, испровоциран музиком Тајчи и присуством њему непожељних лица из медијског и политичког свијета, он постаје – Фатва […]