Ђорђевић од Ослобођења: Вучић антируским говорима плаши грађане

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић данас је у саопштењу јавности осудио поруке које је председник Србије Александар Вучић послао у укључењима за српске медије из Монака. Ђорђевић је Вучићево обраћање назвао "антируским", а критиковао је и говор о могућим санкцијама Москви.


Тријумвират: Ескобар – Вучић – Шмит?

У Београду су осванули плакати са ликовима председника Србије Александра Вучића, Габријела Ескобара, заменика помоћника државног секретара за Европу и Евроазију и специјалног изасланика САД за Балкан, и Кристијана Шмита, високог представника у Босни и Херцеговини, праћени натписом "Тројни пакт против Републике Српске”. Акцију потписује покрет Ослобођење.

Ђорђевић од Ослобођења, поздравља Резолуцију СБ УН без помињања ОХР

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић поздравио је данас одлуку Савета безбедности УН за доношење резолуције о Босни и Херцеговини у којој се не помиње Високи представник, коме је и забрањено да се обрати Уједињеним нацијама. Таква одлука донета је након претње ветом од стране представника Руске Федерације.


Ослобођење у Бањој Луци: Ђорђевић апелује на Србију да заштити Српску од Шмита

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић изјавио је јуче у Бањалуци да је процедура избора новог Високог представника за БиХ Кристијана Шмита у супротности са словом Дејтонског споразума.Сто евра или Ђорђевић против Малог, уз мало технолошког латиничења и реаговања ради реаговања

Млађан Ђорђевић, председник покрета "Ослобођење", оштро осуђује изјаву министра финансија Синише Малог у изјави у којој је саопштио грађанима Србије да су "сви били задовољни са 100 евра којим је пружена помоћ становницима Србије" у време првог таласа вируса корона, а онда је потом додао да то "однекуд мора и да се плати".