Мишковић тражи одлагање суђења

Одбрана власника "Делта холдинга" Мирослава Мишковића, његовог сина Марка, власника "Нибенс групе" Мила Ђурашковића и још осморице оптужених за малверзације у путарским предузећима затражила је данас да се припремно рочиште пред Специјалним судом не одржи док се не стекну услови за фер и правично суђење.


Мишковић тужио Вучићевог шефа кабинета

Адвокати власника Делте Мирослава Мишковића поднијели су тужбу за клевету против Алексе Јокића, шефа кабинета вицепремијера Александра Вучића, потврђено је београдском листу "Данас” у канцеларији Јанковић, Поповић и Митић.


Божовић: Мишковић плаћа америчке лобисте да оцрне Србију

Власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић ангажовао је једну од најскупљих америчких лобистичких компанија са намјером да створи утисак да се у Србији не поштују људска права и да се борби против корупције приступа селективно, рекао је данас државни секретар у Министарству унутрашњих послова Србије Владимир Божовић.


Вучић: Пуштање Мишковића био би мој лични пораз

Први потпредсједник владе Србије Александар Вучић изјавио је данас у Великој Плани да би доживио као свој лични пораз ако би се десило да Мирослав Мишковић буде пуштен из притвора, а да за то не стоје ваљани разлози.
Делта холдинг: Нисмо учествовали у коруптивним радњама

Компанија Делта холдинг у власништву Мирослава Мишковића који сутра треба да буде саслушан у Министарству унутрашњих послова саопштила је данас да никада није радила послове са државом, акцизном робом, као ни са јавним предузећима због чега искључују могућност учешћа у коруптивним радњама.