Министарство пољопривреде РС

Не види се: Министарство пољопривреде реагује на неименовану критику

Тек у посљедњем пасусу, они кажу: "Опозиционе представнике којима су пуна уста бриге за домаћу пољопривреду и пољопривреднике, позивамо да умјесто празних ријечи и дезинформација, предузму конкретне активности на њиви, у селу, мјесној заједници, локалном парламенту и демонстрирају своје знање и вјештине с којима тврде да располажу." И то је све.


Ништа подстицај и савјет за превенцију: Министарство пољопривреде послало табелу минуса да се прегледају воћке

Према подацима са мјерних станица Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске на више локација у Републици Српској током вечери 7. априла и јутра 8. априла, дошло је до појаве ниских температура ваздуха, у трајању од по неколико часова.


Влада Прњавору преписала Вијаку (45 хектара за пословну зону)

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Борис Пашалић потписао је данас са начелником општине Прњавор Дарком Томашем, уговор о преносу права својине и посједа Републике Српске над земљиштем од око 45 хектара (444.606 метара квадратних) на општину Прњавор, које ће се користити за потребе пословно-туристичке зоне "Вијака".Има вишка: Корона изазвала пад потрошње меса у Српској

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске организовало је састанак са представницима произвођача и месопрерађивача а ради постизања договора о могућем моделу подршке откупу тржишних вишкова товне јунади и свиња.


Ултрасточарски: Чеси и УН нам дају паре да бројимо стоку

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, у сарадњи са Удружењем мљекара Републике Српске, а уз подршку заједничког фонда УНДП и Чешке Републике, спроводи пројекат јачања услова за вођење матичне евиденције у оквиру организација за узгој стоке.Бјеснило у Сребреници (није традиционална политичка вијест из Поточара)

Након појаве бјеснила на подручју Сребренице, које је утврђено на лешу једног ловачког пса почетком јуна, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске је предузело читав низ мјера на сузбијању и искорјењивању бјеснила животиња.


Зашто Ален Шеранић једини носи маску у Влади РС: Колатерална штета досљедности?

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић састао се јуче са представницима Свјетске здравствене организације, те је носио маску у карираном дезену, док његов колега Борис Пашалић из Министарства пољопривреде крши мјере.


Министарство пољопривреде: Умјесто 200, подстицаји за пшеницу 300 КМ по хектару

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске подржаће производњу пшенице и идуће године из аграрног буџета и то тако да ће умјесто 200 КМ по хектару, подстицаји бити 300 КМ по хектару.