Министарство безбједности БиХ

Још једно дружење са НАТО које не привлачи пажњу: Штајерска води БиХ, ЦГ и Шиптарију у бољу прекограничну сарадњу

Дводневна виртуелна прекогранична вјежба за столом одвија се у неколико земаља Балкана – БиХ, Црној Гори и Албанији, а заснива се на дискусији у којој се расправља о поступцима, смјерницама и плановима, те започињању процеса доношења одлука како би били пронађени начини још снажније прекограничне подршке између три земље и међународне заједнице попут ЕУ, НАТО-а, УН и других.


Суд у Сарајеву: Мектић Тадићки мора исплатити 3.000 КМ због клевете

Општински суд у Сарајеву наредио је министру безбједности у Савјету министара Драгану Мектићу да због клевете мора исплатити вршиоцу дужности главног тужиоца БиХ Гордани Тадић 3.000 КМ са урачунатим каматама, речено је Срни у овом суду.

Ахметовић: Приоритет нам је борба против тероризма

Приоритет Министарства безбједности БиХ је борба против тероризма, али БиХ је потребан бољи законодавни оквир када је у питању ова област, као и успостављање јединственог система командовања приликом истраживања ових дјела, сматра ресорни министар Садик Ахметовић.


БиХ: Оперативна група за борбу против тероризма

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Министарство безбједности БиХ снажно подржава рад Оперативне групе за борбу против тероризма због чега ће, у складу са одлуком Савјета министара БиХ, обезбиједити финансијска средства и пружити неопходну подршку за њено дјеловање, изјавио је данас ресорни министар Садик Ахметовић.