Додик, поплаве и институција предсједника

Не држећи ни једну страну, сигуран сам да ни Додиково сујетно и осионо понашање према медијима; као и наизглед намјерне провокације од стране новинара ТВБН, не доприносе јачању угледа институције предсједника Српске.


Миленко Вишњић: Бањолучки локалпатриотизам

Да тако хумана идеја, као што је социјалдемократија, може да метастазира у највеће друштвено зло, дефинишући се и као иделогоија, историја није забиљежила. Социологија се не оглашава.


Крај вишестраначког једноумља

Због недавне промјене геополитичке серве у Украјини, наше најуносније занимање – политичар, могло би имати не баш свијетлу будућност!?


Они који сију глад, жању биjес народа

Подржана од Запада, капиталистичка "креативна деструкција" опљачкала је народ, потпуно га лишавајући свих ресурса и омогућавајући скоројевићима да се обогате у име "слободног тржишта". Има ли томе краја?Погледај дом свој, анђеле

Скрећући пажњу са суморне стварности у Српској, створене властитим криминалом, владајући политичари користе неодговорне, недипломатске и, изнад свега, опасне изјаве.


Политичка понуда у Српској

Поштовања је вриједан принцип, да је најисправнији и најпоштенији начин оцјене рада неке политичке партије, упоређивање њеног политичког програма са оним шта је (не)остварила.Додик: Ја, некад и сад

Боље бити ентитет у БиХ, него провинција у Србији. Ове су биле ријечи, које је Додик изговарао и које су и на папиру и на други начин забиљежене 1997. године.


Пропаст европске тираније

Финансијска штета од репрограмирања репрограмираних кредита, постала је азбука и за наше мале "привредне" скоројевиће који се зноје због напора погађања слова, чак и приликом потписивања обичног вирмана.