Линта: Темељ данашње Хрватске је геноцидна НДХ

Предсједник Савеза Срба из региона /ССР/ Миодраг Линта оцијенио је да је анкета хрватске телевизије РТЛ само потврдила да већина Хрвата подржава главног промотера злочиначке усташке идеологије Марка Перковића Томпсона, те да је послата застрашујућа порука да већина Хрвата оправдава геноцид који је злогласна Независна Држава Хрватска /НДХ/ извршила над Србима, Ромима и Јеврејима у Другом свјетском рату.


Информација битна за све навијаче Хрватске српског поријекла

Контроверзни пјевач Марко Перковић Томпсон, којем је због слављења усташке власти у пјесмама забрањен наступ у било којој земљи ван Хрватске, не рачунајући хрватске кантоне у Федерацији БиХ, пјевао је на дочеку фудбалера репрезентације Хрватске у Загребу на изричити захтјев играча и селектора Златка Далића.


Мекоусташтво: Томпсон за кривичну спреман

Хрватски проусташки кантаутор Марко Перковић Томпсон и ове године ће добити прекршајну пријаву јер је током прославе годишњице "Олује" у Слуњу, 5. августа, прије почетка извођења пјесме "Чавоглаве" са бине узвикнуо законом забрањени усташки поклич "За дом спремни" – којим иначе та песма и почиње.


АУБЛ: Томпсон надахнуће професорима

На Академији умјетности Универзитета у Бањој Луци, на вјежбама из монтаже, доцент Предраг Соломун пустио је студентима спот Марка Перковића ТомпсонаОлуја у лавору – усташтво у мору

Чињеница је да Хрватска има најмање заслуга у етничком чишћењу 220.000 Срба. Прави јунаци су САД и ЕУ, који су то све спонзорисали и допустили. И Слободан Милошевић.