Сребреница – Мали Радојица и изборни туризам

Иако резултати избора у Сребреници нису потврђени, због посљедњих жалби на резултате јасно је да су Срби упркос свему направили слабији резултат него што су могли, и омогућили политичким гастарбајтерима из Федерације да и даље управљају градом на њихову штету.


Додик: Јасна нам је порука народа

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да је као предсједник странке дуго година са народом и грађанима и да већ више од шест година води странку која има највеће повјерење народа Републици Српској.

Први пут с Гогом на изборе (2)

Друго издање истоименог текста објављеног на Фронтал.РС, 27. септембра, 2010. године, уочи Општих избора. И овај пут текст пише Дражен Милосављевић, кандидат Независне листе Сви за Бањалуку,


Пандуревић: Договорити заједнички наступ у Братунцу

Предсједници СНСД-а Милорад Додик и СДС-а Младен Босић требали би договорити споразум о заједничком наступу на локалним изборима у општини Братунац, како би се спријечило да због "уситњености" српског бирачког тијела за начелника буде изабран кандидат СДА Рефик Бегић, изјавила је данас Срни члан Главног одбора СДС-а Александра Пандуревић.