Подршка Станивуковићу: Посланик Јандрић супротно од директора Чавића

Независни посланик у Народној скупштини Републике Српске, Крсто Јандрић, данас је истакао своју подршку Драшку Станивуковићу за градоначелника Бањалуке. Заједно са Јандрићем, подршку Станивуковићу су пружили његови сарадници др Саша Простран, хирург ортопед, предузетник и инжењер машинства Предраг Јовић, спортски радник Боро Вукало и Јово Тегелтија, борац ВРС 1. категорије.

Крсто Јандрић: ДНС и СНСД се свађају искључиво око плијена

”Владајуће структуре искључиво се боре за фотеље, позиције и подјелу плијена и то је очигледно у односима ДНС-а и СНСД, када је у питању мјесто будућег премијера”, казао је у Бањој Луци потпредсједник НДП Крсто Јандрић.


Чавић против претварања предизборног процеса у ваљање по блату

”Како се приближава датум Избора падају све теже ријечи и то је неодрживо. Врхунац цинизма добија коначну форму, јер они који су протеклих година своје политичке противнике квалификовали на најружнији начин, изгледа да појачавају интензитет тих напада непосредно пред изборе”, рекао је предсједник НДП-а Драган Чавић новинарима у Колима код Бањалуке.


Извјештај Крсте Јандрића из Мишиног Хана

Руководство Градског одбора НДП-а Бањалука, на челу са предсједником Крстом Јандрићем, потпредсједником Александром Лукићем, координатором Миром Божић и замјеником предсједника МО Мишин Хан, обишло је данас мјештане Мишиног Хана и околне засеоке, како би се упознали са стањем након града који је недавно погодио ово подручје.Званично се ујединили Чавић и Јандрић

Главни одбор Народне демократске странке и Главни одбор Демократске партије данас су у Добоју на заједничкој сједници ратификовали споразума о уједињењу ове двије партије, које ће у наредном периоду дјеловати под називом Народни демократски покрет.


У Јандрином јату: Мастило прелази у НДС

Бивши директор Фонда ПИО Зоран Мастило, који је на ту позицију дошао као функционер ПДП-а, а са ње отишао као кадар СНСД-а, поново мења страначки дрес и ускоро ће и званично да постане функционер Народне демократске странке Крсте Јандрића, сазнаје Пресс РС.Јандрић: НДС ће направити изненађење

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић сматра да ће ова странка на предстојећим локалним изборима направити значајно изненађење, не само у Добоју, већ у свим општинама Републике Српске.


Глас и истраживања: Јандрића не занимају, Стевандић зна да су наручена

Политичари, који нису из владајућих партија, скоро су јединствени у оцјени да су истраживања јавног мњења РС, које скоро свакодневно објављује Глас Српске, наручена од стране власти. Свој коментар за Фронтал.РС дали су посланик СДС, Ненад Стевандић и предсједник и посланик НДС, Крсто Јандрић.