Дани(ј)ел Симић: Зашто је Пејка Медић забранила моје гостовање на БХ радију?

У мајмунаријуму и змијарнику из којих ефбиховски медији захватају своје, монетарним инжењерингом измишљене саговорнике из Српске, пробехутила је мала, али сасвим неважна група Невладинића. О четништву у медију из наслова.


Удруга/удружење БХ новинари организује протестно окупљање

Како Фронтал.СРБ сматра да нико не смије да бије новинаре, па још и да се извуче некажњено, објављујемо најаву коју су нам БХ журналисти послали, без обзира што они нису жељели да јавно устану у одбрану наших новинара. А и због Владе Ковачевића. Знамо се.Да кажем и ја нешто, за дневник

Упућен ми је позив да у студију РТРС постављам питања предсједнику, што сам одбио без жеље да правим од тога догађај. Но, како се свеједно направио, а Фронтал поменут под "разним разлозима", јавности ради неопходна је допуна.


Клуб новинара БЛ снимио стање и позвао на непреношење порталоида

Чланови Управног одбора Клуба новинара Бања Лука и колеге новинари разговарали су са Владимиром Ковачевићем, новинаром БН ТВ, који је брутално претучен шипкама 26. августа у Бањој Луци испред зграде у којој станује.Смиље и насиље: Клуб новинара БЛ и Фронталов поучак

Навикли смо да саопштења са ове адресе добијамо искључиво на латиничном писму, чиме се ваљда поштује Устав и закон тзв. БиХ, али банер који су нам послали нисмо у стању просто пресловити, па га нисмо ни објавили.


Клуб новинара БЛ брани Сузану и Жељка од Милорада

Клуб новинара Бањалука оштро осуђује и сматра недопустивом и непримјереном изјаву предсједника Републике Српске Милорада Додика у којој је означио Сузану Рађен Тодорић и Жељка Раљића као "два важна новинара БН телевизије који су провели неколико дана на обуци код неких структура у Лондону".


Бања Лука: Протестни скуп новинара

Многобројни новинари и новинарке окупили су се данас на протестном састанку у Клубу новинара у Бањалуци те упутили јавности Републике Српске и цијеле БиХ протест како би скренули пажњу на све учесталије нападе на новинаре.