Трифуновић: Нисам знао да је то Дивјак

Иако за огромну већину медија у Србији инцидент са мајицом глумца Сергеја Трифуновића није ни постојао, данас сви објављују његово објашњење догађаја.

Повратак у мрачне 2000те

Сергеј Трифуновић се солидарисао са оптуженим за масакр у Добровољачкој, потврђујући тренд да су Београду и његовој културно-медијској елити, увек прече паре од сународника у Српској.


Такозвана БХРТ (босанско-херцеговачка радио телевизија)

БХРТ је поново поприште институционалне антисрпске хистерије, предвођене директором ове куће, финансиране и из џепа грађана Српске. Кога кривити за србофобију у радио-телевизијској кући којој Србин никада није био директор? Искључиво Србе! Без ироније.


Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака

Постоји ли и један разлог да високи представник, не само у лику Кловна Валентина, већ као институција, уопште више и једног тренутка прима плату и уопште борави у Дејтонској Творевини? Ова институција, на челу са њим, све је само не непристрасни медијатор.Шта су Џафи и Комшо нарицали о Дивјаку

Члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић упутио телеграм саучешћа поводом смрти генерала Јована Дивјака, а муслимански члан Жељко Комшић се обратио преко прес службе само латиницом, а тек у касним сатима 21:55 досјетио честитати и Међународни дан Рома. Додик није ни то.Ковач: Ганић и Дивјак одговорни и за злочине у логору Челебићи

Тужилаштво БиХ требало би да подигне оптужницу против Ејупа Ганића и Јована Дивјака због ратних злочина над припадницима ЈНА у Добровољачкој, али и за злочине у логору за Србе – Челебићи код Коњица и многим другим мјестима широм БиХ, рекао је предсједник Удружења српских логораша регије Херцеговина Вукан Ковач.


Ћургуз: БОРС против плаћања РТВ таксе БХТ1

Борачка организација Републике Српске (БОРС) сматра да у Српској треба покренути кампању да грађани не плаћају РТВ таксу за БХТ1, јер је то медиј који подиже тензије, а не информише објективно.


Кесић: Пуштање Дивјака је неуспјех Београда

Аналитичар из Вашингтона Обрад Кесић изјавио је да је пуштање пензионисаног генерала Армије БиХ Јована Дивјака још једна комбинација у низу неуспјеха државних институција, првенствено из Београда.


Сарајево: Дочек за Дивјака

Пензионисани генерал Армије РБиХ Јован Дивјак стигао је у Сарајево након што га је ослободио аустријски суд, одбацујући захтјев Србије за изручење због сумње да је починио злочин у Добровољачкој улици 1992. године.