Као да је неког брига: Хилари каже подржаће било кога, а да није Трамп

Бивша америчка државна секретарка Хилари Клинтон изјавила је данас да ће подржати кандидата Демократске странке на предстојећим предсједничким изборима без обзира ко то буде, иако изражава неповјерење према сенатору Бернију Сандерсу, једном од фаворита за номинацију.


Путинов смртни гријех: Утицај на изборе у Русији

Запад им се пренаглашено мијеша у изборе, откако Москва више није престоница Совјетског савеза. Од Руса то не крију. Крију само од својих гласача, које лаживјесно заглупљују мржњом према Русији.


Покојна Хилари: Није што лажем, већ што је Асанж Путинов

Кандидаткиња Демократске партије на америчким изборима 2016. Хилари Клинтон рекла је да је оснивач Викиликса Џулијан Асанж био оруђе руских обавјештајних служби када је објавио њене хаковане мејлове, што је нашкодило њеној кампањи.Републиканци бојкотују велике медијске куће због серије о Хилари Клинтон

Америчка Републиканска странка најавила је могућност да ће бојкотовати сваку предизборну дебату за предсједничке изборе 2016. године, које буду организовале медијске куће Си/Ен-Ен и Ен-Би-Си, уколико ове мреже наставе са планираним серијалима посвећеним Хилари Клинтон за коју се очекује да ће покушати да добије номинацију Демократске странке.Клинтон: Косовска независност неспорна

Америчка државна секретарка Хилари Клинтон рекла је данас у Приштини да је косовска независност неспорна и да ће нормализација односа са Србијом бити кључна за привредни и друштвени напредак Косова.


Х. Клинтон поставља четири услова за Србију

Уколико се до почетка децембра обнови дијалог Београда и албанаца, и постигне брз напредак око преосталих техничких питања, телекомуникације и енергетике, Европски савјет могао би крајем године да Србији додјели такозвани ”условни датум” за почетак преговора.