Знате ли ко је Урош Петровић? – Дјеца из Хан Пијеска и Власенице знају.

Књижевник из Београда Урош Петровић данас је на Хан Пијеску одржао радионицу "заједничка авантура мозга" на којој се дружио са ученицима Основне школе "Милан Илић-Чича Шумадијски" и њиховим вршњацима из Власенице


Хан Пијесак има видео надзор и посјетиће га Лукач

Mинистaр унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач разговарао је данас у Бањалуци са начелником општине Хан Пијесак Владом Остојићем и директором Шумског газдинства "Височник” Јанком Голијанином о безбједносној ситуацији на подручју општине Хан Пијесак и модалитетима сарадње Министарства и локалне заједнице.

Земљотреси у Токију и Хан Пијеску

Земљотрес магнитуде 5,6 степени по Рихтеру погодио је данас јапанску пријестоницу Токио и околину, али није издато упозорење за цунами, саопштила је Јапанска метеоролошка агенција.


Влада РС: Интервентна помоћ Хан Пијеску

Влада Републике Српске одобриће интервентну помоћ од 50.000 КМ општини Хан Пијесак, у којој је проглашено стање елементарне непогоде усљед сњежних падавина, изјавила је данас министар управе и локалне самоуправе Лејла Решић.


Елементарна непогода у Хан Пијеску

Начелник општине Хан Пијесак Горан Ашоња прогласио је стање елементарне непогоде због великих сњежних падавина које су проузроковале квар на далеководима, па је 600 домаћинстава остало без електричне енергије и воде.
Књиго моја хватај се за главу!

Интернет, брзе и кратке информације о обавезној литератури, те недовољна мотивисаност забрињавајуће су смањили број учлањених средњошколаца у Народну библиотеку "Бранко Чучак" на Хан Пијеску, док су с друге стране основци најбројнији чланови, изјавила је директор Библиотеке Озренка Ђурић.


Хан пијесак – блокада

ХАН ПИЈЕСАК – Пореска управа Републике Српске блокирала је рачун Јавном комуналном предузећу "Јавор" због 16.000 КМ дуга по осново доприноса и пореза на плате.