20:15 Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?13:00 Државни тероризам: Предсједник Ирана оптужио Израел за убиство нукеарног научника у Техерану12:50 Преко тристо доживотних робијаша у Турској због неуспјешног покушаја пуча против Ердогана11:47 Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ11:42 Отресање ногом: Одлазећа Влада ЦГ даје 80.000 еура против "Асимилације Црногораца у Србији"08:25 Ко каже да је Сјеверна Кореја изолована: Пјонгјанг закључан због короне08:21 Јупитер и Сатурн 21.12.2020. никад ближе још од времена Стефана Првовјенчаног23:45 Шаровић: Ако републичка власт посегне за измјенама закона о локалној самоуправи - осјетиће реакцију народа22:57 У Бањој Луци ни прага: Тенк са Кошара у меморијалном центру у Крушевцу20:08 Нацрт, не цртеж: Слободни умјетници улазе у закон као самостални + стручњаци у култури

Љубиша Савановић: Мој код је дубоко у Крајини

Прошли интервју за Фронтал нам је дао у функцији умјетничког директора Народног позоришта РС, сада се истим бавимо више као глумцем, те најављујемо улогу у новој представи ГП Јазавац.


Хипо банка спонзор Градског позоришта Јазавац

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука потписала је уговор о спонзорству са бањалучким Градским позориштем Јазавац те ће у наредних дванаест мјесеци финансијски помагати ову културну институцију.


Драгана Марић: “Заплет“, то је младост

Вечерас у Бањој Луци почиње Фестивал младог глумца-Заплет 03. У интервјуу за Фронтал.РС, директор фестивала, Драгана Марић, говори о Заплету, Јазавцу, али и Бродвеју.
Мр.Бин на турнеји

Друго гостовање ГПЈ са представом Мр.Бин, а у оквиру пројекта КУЛ ТУР најављено је за уторак и сриједу у општинама Власеница и Зворник. Пројекат кул тур /децентрализација културних активности и анимација позоришне публике се бави проблемом децентарлизације културних активности, анимације позоришне публике и културне размјене са културним субјектима у РС што ће допринијети успостављању мреже […]