СДС тражи дозволу за музику уживо на отвореном у Бањој Луци

Одлука Републичког штаба за ванредне ситуације у којој су нејасно дефинисани услови добијања дозвола за извођење музике уживо је створила бројне проблеме угоститељима и изложила их санкцијама од стране надлежних инспекција, упозоравају из Ресора за туризам и угоститељство СДС у Бањалуци.


Петковић: На ванредној сједници ријешити питање буџета Бање Луке

Искључиву одговорност за стање у Бањој Луци и блокаду која траје већ седам дана, сноси скупштинска већина на челу са СНСД-ом која своје политичке интересе спроводи преко леђа грађана Бањалуке, поручио је Александар Петковић, одборник СДС у Бањалуци.

СДС: Одгођено извршење судске одлуке кoја би потопила Радојичића на изборима

Завршни чин афере Старе аутобуске станице и улазак новог власника у посјед 60 милиона вриједне имовине се, захваљујући постојању тајног договора нових власника и градских власти, одгађа до завршетка локалних избора кажу у ГО СДС Бања Лука.


Грбић и Дас Ауто: Голф 2 и СДС су преживјели много веће недаће од Радојичића

Градоначелник Бањалуке нема разлога да се брине за судбину Голфа 2 и СДС јер су они преживјели много веће недаће од Игора Радојичића и увијек били у служби народа кад је било најтеже, поручио је др Славко Грбић, предсједник Градског одбора СДС Бања Лука.


СДС "Бања Лука", пита: Зашто је "Бањалука" једини град у којем су прелетачи скупштинска већина?

Пажњу Фронтала привлачи да се страначки орган зове и у саопштењу потписује као "СДС Бања Лука", док град у цијелом тексту именује као "Бањалука". Дослиједност треба кренути од коријена.СДС издао билтен \’Боља Бања Лука\’

Бањолучки Градски одбор Српске демократске странке издао је билтен ‘Боља Бања Лука’, који ће излазити једном мејсечно и бавити се политиком и активностима СДС, са посебним освртном на Бању Луку и њене проблеме.