Гадафијево тијело биће предато породици

Обдукција тијела Моамера Гадафија извршена је у Мисрати, рекао је за Би-Би-Си један званичник нове власти и додао да ће тијело бившег либијског лидера бити предато његовој породици.


Гадафи је мртав!

Моамер Гадафи, под нејасним околностима, преминуо од рана које је задобио у борбама за Сирт.


ТВ Арај: Гадафи је у Либији

Сиријска телевизија Арај јавила је данас да је Моамер Гадафи још у Либији, али да због безбједносних разлога не може да емитује његову нову поруку.


Америчка ТВ: Гадафи се спрема да оде у Тунис

Либијски лидер Моамер Гадафи припрема се да напусти са породицом Либију и оде у изгнанство у Тунис, рекли су данас амерички званичници телевизији Ен-Би-Си (НБЦ), позивајући се на обавјештајне информације.


Гадафи: Нема повлачења, нема предаје

Либијски вођа Моамер ел Гадафи поручио је хиљадама присталица које су се окупиле у Саби, око 750 километара јужно од Триполија, да режим неће пасти, а НАТО-у да престане са бомбардовањем његових снага.


Гадафи преговара и директно и индиректно са побуњеницима

Кћерка либијског вође Моамера Гадафија, Ајша Гадафи, изјавила је француском информативном каналу "Франс 2″ да режим њеног оца има директне и индиректне контакте са либијским побуњеницима о рјешавању ситуације у земљи.


Ајша Гадафи: Гдје су цивили које Запад штити?

Захтjев Запада да либијски лидер Моамер Гадафи поднесе оставку "увреда је за све Либијце", изјавила је данас његова ћерка Ајша, пошто су га свjетски лидер поново позвали да напусти власт.