Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност

Влада РС донијела одлуку о "електронској цертификацији" зелено свјетло за Министарство здравља и Фонд за заштиту животне средине

Влада Републике Српске донијела је данас, на 93. сједници, у Бањалуци, Уредбу о носиоцу послова електронске цертификације у органима управе и за органе управе, којом се уређују носилац, садржај и дјелокруг послова електронске цертификације у органима управе и за органе управе. Цертификацији, јер је ваљда овјера сувише домаћа и нефенси ријеч.


Влада даје милион марака Фонду за заштиту животне средине, како би се збрињавао медицински отпад

Влада Републике Српске одобрила је, путем Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност, 1.000.000,00 КМ за реализацију пројекта "Збрињавање медицинског и инфективног отпада у вријеме пандемије COVID-19 у Републици Српској".

Западни Капитал: Неће се ваљда Центар за животну средину бавити екологијом?

Нама је овдје пресимпатично како једна НВО за борбу за животну средину, поред слања два линка у коме нас обавјештавају о томе да термоелектрана загађује околину и да су објавили чланак "у сарадњи са порталом Цапитал", шаљу приде и осуду напада на на редакцију.


Производно, природољубно и домаће: Од отпада до посла

Компанија " Електротим" Бања Лука, лидер на подручју државне заједнице Српске и Ефбиха у изради иновативне декоративне расвјете и украса за новогогодишње и празнично украшавање јавних површина (паркови, тргови, улице) и објеката, осмислила је пројекат под називом " Од отпада до посла ” .У Добоју утопљена школа, која ће штедити енергију

У Добоју је данас обиљежен завршетак радова на пројекту енергетске санације и опремљености Основне школе /ОШ/ "Доситеј Обрадовић", за шта су Влада Републике Српске, Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност и страни донатори издвојили 500.000 КМ.