Буџетски Абрамович за сиромашне: Додик за бацање милиона у Борац

Фудбалски клуб "Борац" ће до краја године од институција РС-а добити милион КМ, као и рјешавање заосталих дугова, а у другом дијелу сезоне додатни милион КМ од републичких институција, изјавио је данас Милорад Додик, предсједавајући Предсједништва БиХ.Борац у штрајку

Састанак представника Административне службе града Бањалука и директора Борца Радмила Шиповца, који је био заказан за јуче, није одржан, а разлог је што њему није могао да присуствује градоначелник Слободан Гаврановић, који је на службеном путу у Италији.Борац (БЛ) у српској, а Нови Пазар у БХ лиги?

Барем би два пута годишње у тим градовима владала фудбалска грозница: гостовала би Црвена Звезда, односно Партизан у главном граду Републике Српске, док би у највећем граду Санџака наступали омиљени Жељо или ФК Сарајево.


Борац изгубио на Кошеву

Фудбалери Сарајева побиједили су екипу Борца, са 2:0, у дерби утакмици 10. кола Премијер лиге БиХ.


Ко чека Борац у шеширима квалификација Лиге Европе?

Једини представник из Републике Српске који ће се наћи у неком европском такмичењу ове године је Борац из Бања Луке. Њима је ово већ трећа ‘европска година’ заредом, а овог пута учествују у квалификацијама за Лигу Европе и то из првог кола које је на програму 5. и 12. јула.