Ковач: Ганић и Дивјак одговорни и за злочине у логору Челебићи

Тужилаштво БиХ требало би да подигне оптужницу против Ејупа Ганића и Јована Дивјака због ратних злочина над припадницима ЈНА у Добровољачкој, али и за злочине у логору за Србе – Челебићи код Коњица и многим другим мјестима широм БиХ, рекао је предсједник Удружења српских логораша регије Херцеговина Вукан Ковач.


Тушевљак: Ганић је одговоран за све у Добровољачкој

Ејуп Ганић је одговоран за све што се десило у Добровољачкој улици, јер га је Алија Изетбеговић, предсједник Предсједништва БиХ, овластио да води Предсједништво, а из записника се види на који начин је напад планиран и изведен, рекао је шеф Тима МУП-а РС за истраживање ратних злочина Симо Тушевљак.

Ганић пријавом скреће пажњу са злочина

Војници ЈНА у касарни "Маршал Тито" у Сарајеву нису починили никакав злочин, а пријава Федералне управе полиције против њих је омаловажавање злочина Територијалне одбране /ТО/ БиХ на челу са Ејупом Ганићем у Добровољачкој улици, рекао је пензионисани генерал ЈНА Душан Ковачевић.


Чолак: Случај `Дивјак` изполитизован

Министар правде БиХ Бариша Чолак оцијенио је да се у случају који се води против ратног генерала некадашње Aрмије БиХ Јована Дивјака дешава политизација на сваком кораку.БиХ – заробљеник прошлости

Свијет данас изгледа природније и нормалније него што је то био у првој, четвртој и посљедњој деценији 20. вијека.