Случај Ирене Предојевић неће бити политизован

Ко је Ирена Предојевић? Зашто је случај њеног убиства од стране полицајца неполитизован? Зашто је шира јавност незаинтересована до степена заборава, док се око случаја Давида Драгичевића прави политичка партија?


Ријалити Драгичевић се појачава: Томић не подржава Даворов сценарио

Адвокат Душко Томић који је до прије неколико дана чинио адвокатски тим Давора Драгичевића, прокоментарисао је видео на којем су Милорад Додик и Анто Нобило, такођер један од чланова адвокатског тима у случају Драгичевић.

Томић: Спирала одговорности за Брадину иде из Сарајева

Адвокат Душко Томић, који заступа Миралема Мацића, оптуженог за злочине над српским цивилима на подручју Коњица 1992. године, изјавио је да је дошао до материјалних доказа из којих се види да "спирала одговорности за злочине у Брадини иде из Сарајева".


Дрински сусрети у Фочи: Дрина евро регија

На Другим дринским сусретима који су одржани у Фочи донесена је одлука за оснивање Иницијативног одбора "Еуро регије Дрина" у који су ушли представници општина: Фоча, Горажде, Бијељина, Ново Горажде, Бајина Башта, Лозница, Братунац и Љубовија.


Владика Василије Качавенда оптужен за злостављање

Након отвореног интервјуа који је бивши ђакон Српске православне цркве Бојан Јовановић дао порталу Радиосарајево.ба, у којем је владику Василија Качавенду оптужио за педофилију и сексуално напаствовање, његов адвокат Душко Томић је за србијанске медије рекао да му је Качавенда нудио 50 хиљада еура како би заташкао цијелу ствар.Томић: Случај "Мактуф" иде у прилог референдуму

Адвокат Душко Томић изјавио је Срни да ће одлука Суда у Стразбуру у случају Абдуладхима Мактоуфа имати и материјалне и политичке посљедице, као и да ће се испоставити да је одлука Народне скупштине Републике Српске о референдуму о раду Суда и Тужилаштва БиХ била исправна.