Давидовић честитао Гаврановићу

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић честитао је кандидату СНСД-а Слободану Гаврановићу изборну побједу у трци за градоначелника и оцијенио да је СНСД у Бањалуци остварио добар резултат.


Људство на крају

И, кад смо већ на крају, користимо прилику да честитамо свим часним и професионалним колегама који раде свој посао на РТРС, 20 година постојања тако битне полуге државности.


Град Бања Лука: Биће Демофеста

Градоначелник Драгољуб Давидовић обезбиједио је подршку за организацију "Демофеста”, чиме је испунио обећање дато на Форуму одговорности, који је одржан крајем прошлог мјесеца у Дому омладине, саопштено је из Одсјека за односе са јавношћу Aдминистративне службе Града Бања Лука.Три функционера: Два вртића

Додик, Радојичић и Давидовић здруженим снагама су отворили два вртића у Бањој Луци. Предизборна кампања је почела.Начелници изабрали: Давидовић и Додик најбољи

У оквиру годишњег савјетовања локалних лидера "Едапедија 2011" које се одржава у организацији Развојне агенције Еда, а у складу са главном темом савјетовања "Промовишимо локалне лидере и локалну самоуправу", одабран је најбољи начелник општине, те домаћи и међународни партнер локалне самоуправе у Републици Српској и Федерацији БиХ.


За амбуланту у Мотикама град издваја 36 000КМ

За опремање амбуланте породичне медицине у насељу Мотике Град Бања Лука издвојиће 36.000 КМ, што је 30 одсто потребних средстава, док ће 70 одсто средстава издвојити Влада Републике Српске – изјавио је градоначелник Бање Луке Драгољуб Давидовић.