Потписан колективни трогодишњи уговор за запослене у социјалној заштити

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић и предсједник Синдиката здравства и социјалне заштите Републике Српске Миленко Гранулић потписали су данас Посебни колективни уговор за запослене из области социјалне заштите Републике Српске на период од три године.

Богданић примио Црвени крст Српске

Поводом обиљежавања Свјетског дана и Недјеље Црвеног крста министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић примио је данас у свом кабинету делегацију Црвеног крста Републике Српске.


Жељкина криза идентитета: У Италију крене као предсједник владе, а стигне као први човјек СНСД Теслић

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић састала се у Вићенци са представницима дијаспоре у Италији, а најзанимљивији детаљ је то што је почашћена тортом на којој је писало СНСД.


Није нека вијест да је Богданић био у Теслићу

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић присуствовао је данас сједници републичког одбора Синдиката здравства и социјалне заштите Републике Српске која је одржана у Теслићу.Знате оно: Предност имају труднице, особе са малом дјецом и ратни војни инвалиди?

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић са сарадницима састао се данас са представницима Удружења породица погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске на челу са предсједником Недељком Митровићем.Богданић изненађен негативним ревизорским мишљењем

– Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић изјавио је да је Министарство изненађено негативним ревизорским мишљењем за 2014, те да је ријеч о погрешкама у књиговодственим књижењима и неусклађеностима са одређеним процедурама и стандардима, што није произвело материјалну штету.