Шифра Превлака: Кад се Селаковић сјети Добрице Ћосића при продаји земље

Генерални секретар предсједника Србије Никола Селаковић каже да се више не смије чекати са рјешењем питања Косова и Метохије, као и да се Александар Вучић залаже за рјешење којим ће се избјећи рат у будућности.

Годишњица смрти Добрице Ћосића

У Скупштини града Београда данас ће бити одржан омаж књижевнику, академику и бившем предсједнику СР Југославије Добрици Ћосићу, који је умро на данашњи дан прије годину дана.Представање Ћосићеве књиге у Бањој Луци, 22. марта

Нова књига српског писца и некадашњег предсједника СР Југославије Добрице Ћосића под називом "Босански рат" у издању београдског "Службеног гласника", биће представљена 22. марта у Народној и универзитетској библиотеци Републике Српске у Бањалуци.


Добрица Ћосић представио своју нову књигу "Босански рат"

Писац Добрица Ћосић изјавио је вечерас да његова нова књига "Босански рат" за њега представља одбрану слободе и истине, људских и националних права која су садржана у Републици Српској – тој прескупој, али јединој политичкој и ратној побједи српског народа у другој половини 20. вијека.Нова књига Добрице Ћосића:"Босански рат"

Нова књига истакнутог српског писца Добрице Ћосића под називом "Босански рат" биће представљена сутра у београдском Дому омладине, а крајем марта и у Народној и универзитетској библиотеци Републике Српске у Бања Луци.


Ћосић издаје књигу о рату и стварању Српске

Нова књига српског писца и некадашњег предсједника СР Југославије Добрице Ћосића под називом "Босански рат", у издању београдског "Службеног гласника", од сутра ће се наћи на свим киосцима у Србији и Републици Српској, а ускоро ће бити представљена у Бањој Луци.