Шешић тражи посебну скупштину НСРС о борачким правима

Посланик СДС Давор Шешић поднио је данас захтјев за сазивање Колегијума НСРС у коме би се расправљало о одржавању посебне сједнице на којој би тема било побољшање статуса бораца Војске РС, породица погинулих бораца и ратних војних инвалида.


Грбић: Хвала Шаровићу што је ријешио проблем Пиралена у БЛ

Иницијатива предсједника СДС Мирка Шаровића који је омогућио да се за хитно санирање загађења хемикалијом пирален, у пословној зони "Инцел” у Бањалуци обезбиједи 600 000 долара је прави примјер како власт треба водити рачуна о грађанима, изјавио је данас Славко Грбић предсједник Градског одбора СДС Бања Лука.


Скуп СЗП на Лаушу: Страх и насиље главне теме

"Нећемо да живимо у страху. Српски народ не воли и неће да живи у страху. Нећемо да слушамо њега који застрашује здравствене раднике, младе људе, студенте, пензионере и остале грађане. Не плашим га се ни ја ни ови људи заједно са мном" – поручио је вечерас предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица на изборној трибини у бањалучком насељу Лауш.СДС у Бањој Луци представио кандидате за ИЈ-3

Седмог октобра изађите на изборе, искористите своје право да гласате и заједно вратимо Српску народу, поручено је на трибини Српске демократске странке у Бањој Луци, на којој су представљени кандидати СДС из Изборне јединице 3 за Народну скупштину РС и Парламентарну скупштину БиХ.


У Бајином гнијезду: СЗП митинговао први дан у Лакташима

Ми вечерас крећемо у битку која се не води оружјем, него се добија поштењем и образом, а свако ко мисли да је то мало он се грдно вара, изјавио је вечерас на трибини Савеза за побједу у Лакташима кандидат СзП за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица.Шешић пратио шта Шпирић прича у Дневнику РТРС

Посланик Српске демокатске странке у Народној скупштини Републике Српске Давор Шешић означио је као тенденциозне изјаве потпредсједника СНСД-а Николе Шпирића које је изнио синоћ у Дневнику на Радио-телевизији Републике Српске.


Шешић: Нове наплатне кућице, нових 10 милиона марака?

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Давор Шешић тврди да тендер "Аутопутева Републике Српске" за изградњу наплатних кућица у Чатрњи, Новој Тополи и Александровцу од 3,5 милиона КМ, није пропао случајно, већ да је то било договорено са извођачима радова да би се постигле више цијене и да би то предузеће имало оправдање за нови тендер од девет милиона КМ.