Андерворлд поново на Егзиту!

Данијел Дакић и ове суботе подсјећа на појаве са свјетске сцене, али које ћете бити у стању да видите у сопственој режији, без плакања за недостижним.


Егзит 2011

Током претходне деценије Eгзит фестивал је био један од најбитнијих културних догађаја на подручју бивше републике.


Јорис Ворн на Денс Арени Егзита!

Јома: Јорис Ворн – “Права фаца плесних подијума!!!“ Гаја: Јорис Ворн – “Како је само размрдао оне једне године на ‘ђави!“ Ди џеј Вуди: Јорис Ворн – “Најјача техно – хаус продукција!!!“Маказићке у ноћној смјени

Нећемо о ноћним пословима састава Сизр Систерс, иначе декларисаних хомосексуалаца. Непотребно је, јер музика као апстрактна умјетност, никако не може бити етикетирана на овај или онај начин.Алое Блек – Добре ствари

Још од 1995. америчка јавност је упозната са гласовним могућностима овог талентованог ритам и блуз, односно соул пјевача, који је тада био члан помало чудног инди-реп састава Еманион али тек у овој години, са синглом Ај Нид А Долар, он добија заслужени медијски простор у Америци и широм свијета!


Војска грува црним свјетлима

Електронско – продукцијски двојац Eнди Като и Том Финдлеј из Велике Британије, који потписују пројекат Грув Армада (Groove Armada), издали су и девети званични албум у 2010. години, Црно свјетло (Black Light).


Дафи – Бескрајно

Дафи, та дивна велшка дјевојкa својом скромношћу и не осваја претјеране симпатије свјетске јавности.