Само за Републику Српску: Афера кисеоник је била нова Правда за Давида

Из самог саопштења невладине организације финансиране од страних влада, гдје и они сугеришу да је недопустиво што је случај политизован и катализован тек притиском јавности, јасно је да је и "Афера кисеоник" заправо нова "Правда за Давида" у Републици Српској.


Директор Института за јавно здравство РС у бјегству од полиције

У акцији МУП-а Републике Српске, која се проводи по налогу Републичког јавног тужилаштва због незаконитих радњи Института за јавно здравство Републике Српске у поступку јавних набавки, ухапшени су Славко Бојић, Саша Марковић и Драган Дубравац, док се трага за директором Института Браниславом Зељковићем, потврдила је Срни портпарол овог тужилаштва Драгица Тојагић.


Кључ, кључ – катанац: Зељковић предлаже пооштравање заштитних мјера против Ковид 19

Директор Института за јавно здравство Бранислав Зељковић изјавио је вечерас да је у Републици Српској тренутно хоспитализовано више од 300 пацијената обољелих од ковида 19 и најавио да ће Републичком штабу за ванредне ситуације бити предложено пооштровање заштитних мјера.


Немогуће предвидити како ће изгледати школска година: Тривићка и Зељковић о вакцинацији просветних радника

Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић разговарала је данас са директором Института за јавно здравство Републике Српске Браниславом Зељковићем и дoктoрицoм Jeлoм Aћимoвић, спeциjaлистoм eпидeмиoлoгиje у Институту, о почетку нове школске године у Републици Српској.