Томић: Шест милиона Мостар ће добити са Јединственог рачуна

Замјеник предсједавајућег Комисије Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ за финансије и буџет Бошко Томић изјавио је да буџетска средства за Мостар неће бити пребачена из Бањe Луке, него са Јединственог рачуна.


Toмић: Пензионери, идите по правду у Стразбур

Посланик СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Бошко Томић предложиће Фонду ПИО Републике Српске да сугерише пензионерима који су пензију зарадили на територији садашње Федерације БиХ, а права остварују у Српској, да правду потраже пред Еврпским судом за људска права у Стразбуру.

Томић: Подржавам Владу у вези ПДВ-а

Уколико Управни одбор Управе за индиректно опорезивање БиХ подржи иницијативу Владе Републике Српске за умањење стопе ПДВ-а на основне животне намирнице биће потребно измијенити Закон о ПДВ-у, рекао је члан Комисије за финансије и буџет парламента БиХ Бошко Томић.


Томић: Искакање ПДП-а нема оправдање

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Бошко Томић рекао је Срни да је изненађен тиме што је посланик ПДП-а Весна Крстовић-Спремо била уздржана током гласања о именовању Славе Кукића за предсједавајућег Савјета министара БиХ, наводећи да за то нема објективног оправдања.