ПДП не одустаје од Пацолија: Да ли је био у Бањој Луци, с ким и колико?

Клуб посланика Партије демократског прогреса у Народној скупштини Републике Српске тражи од Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, те Министарства унутрашњих послова да одговоре да ли су тачни наводи да је 1.августа 2006. године Беџет Пацоли слетио на бањалучки аеродром и боравио на територији Републике Српске?


Кад Пацоли дочекује: Имали смо притисак Запада да одобримо Вучићу посјету

Приштинске власти су, послије интервенције САД и ЕУ, промјениле одлуку о забрани предсједнику Србије Александру Вучићу да посјети Газиводе. Главни портпарол КФОР Винћенцо Грасов изјавио је да ће КФОР предузети све неопходне мјере да се омогући безбједна посјета Александра Вучића Косову.

Црнадак: Пацоли долази у Бању Луку уз сагласност Београда

"Када је посљедњи пут Беџет Пацоли био у Бањалуци домаћин му је био Милорад Додик, дочекао га на аеородрому и имао с њим пословне састанке и након тога наставио дружење са њим у кафани", рекао је на конференцији за новинаре Игор Црнадак, потпредсједник ПДП-а, те додао:


Пацоли у Сарајеву (а гдје би друго) иза леђа опањкавао Дачића

Министар спољних послова НАТОове лажне државе са сједиштем у Приштини, Беџет Пацоли, на неформалном састанку министара спољних послова "западнобалканске шесторке" у Сарајеву, рекао је да му српски колега Ивица Дачић стално "подмеће ногу".