Конкурс се затвара: Има ли још неко да пљуне по Амфилохију?

Сахрана митрополита црногорско-приморског у Подгорици, затрубила је на збор неукуса и примитивизма. У утркивању ко ће се јавити на прозивку сахране српског црквеног великодостојника предњаче Невладинићи. Но, посебно болесно је понашање припадника других народа, односно уредника медија који их пуштају у програм.


Хаџиомеровић остаје на функцији

Одговорни уредник за TВ програм и мултимедију Федералне телевизије Бакир Хаџиомеровић није смијењен са те дужности, речено је Срни у Прес-служби ове медијске куће.

Потврђена пресуда Васковићу и Хаџиомеровићу

Окружни суд у Бањалуци потврдио је пресуду Основног суда у том граду према којој РТВ ФБиХ, бивши уредник емисије "60 минута" Бакир Хаџиомеровић, те некадашњи новинар тог магазина Слободан Васковић, због клевете треба да обештете премијера Републике Српске Александра Џомбића и остале.


За ФТВ истекло 60 минута

Политички магазин "60 минута" који је емитован сваког понедјељка иза централне информативне емисије Дневник на Федералној телевизији, неће се емитовати до даљњег.Бања Лука: Пресуда у корист Додика

Основни суд у Бањој Луци пресудио је у корист предсједника Републике Српске Милорада Додика у парничном поступку против запослених у Радио-телевизији Федерације БиХ (РТВ ФБиХ) Бакира Хаџиомеровића, Слободана Васковића и Дамира Калетовића и наложио им накнаду штете због клевете и за претрпљене душевне болове због повреде угледа-клевете у емисији "60 минута" емитованој на овој телевизији.