Арсен Чаркић: Маните се вјерске и националне мржње, суверенитет земље је њена економска стабилност

"У Министарству образовања и науке Тузланског кантона промовисан је додатак уџбенику историје за девети разред основне школе, аутора Алмире Бећировић и Назима Ибрахимовића, у којем, између осталог, пише да су "Срби агресори на БиХ"."


Арсен Чаркић: Супер уторак

Данас је такозвани "супер-уторак", тј. дан у изборном процесу САД у којем гласа петнаест савезних држава, односно отприлике трећина укупног гласачког тијела. Мало упратих о чему се ради и остадох фрапиран следећим чињеницама:


Арсен Чаркић: Црква није пекара!

Људи коначно већ једном морају научити да Црква није пекара, нити било каква услужна дјелатност. Да, сви ми смо Црква, али не сви ми који се понашамо саможиво и мислимо да се планета окреће око нас.


Тања Ђаковић: На позив за израду Стратегије, Академија је тражила столице и намјештај

Поводом текста Арсена Чаркића "Бања Лука као престоница културе дилентантизма", огласила се и помоћница министра просвјете и културе, демантујући наводе да Академија умјетности није била укључена у пројекте.
Шопен у Београду: Боље пољским да су писали на плакату

Од 7. до 13. маја 2018. године одржаће се интернационални, седми по реду, Београдски Шопен фест у организацији Амбасаде Републике Пољске у Србији и умјетничког удружења "Креартива" из Београда. Ово удружење латиницу доживљава као први избор.


Арсен Чаркић: О свему, само не о музици

Премијера Сафикаде, приморала је Aрсена Чаркића, професора клавира на Академији Умјетности, да реагује преко Фронтала. Ми такве ствари једини објављујемо.