Ливне и Ковачева засједали: Израелци има сад да нагрну у Српску туристички

Министар трговине и туризма Драгица Ковач разговарала је данас у Бањалуци са директором Туристичке организације Републике Српске Надом Јовановић о досадашњим активностима на промоцији туристичке понуде Републике Српске.


У наруживање Комшића укључио се и латиничар Ливне

Предсједник Јеврејског културног центра у Бањој Луци, који носи његово име, Арије Ливне, сматра да Хрвати који живе у БиХ имају права да сами себи изаберу представника којег желе, без да им то намећу други. Њему, рецимо, нико није наметнуо оба натписа на згради латиницом.

ПДП против Ливнеа, други дио

Партија демократског прогреса згрожена је монструозним оптужбама које је на рачун функционера ПДП и цијеле партије у синоћњем Дневнику плус на Радио-телевизији Републике Српске изрекао Арие Ливне, безуспјешно се правдајући за случај тешке афере ”Представништво Републике Српске у Израелу”.


Ливне: БиХ је могућа једино као федерација

Сенатор и шеф представништва Републике Српске у Израелу Арие Ливне сматра да је једино могуће рјешење да БиХ буде уређена на федеративном принципу – сваки народ за себе, али под једним кровом.Ливне: Баш су се добро договорили Додик и Ештонова

Шеф представништва Републике Српске у Израелу Арие Ливне изјавио је да је вјеровао да ће "референдумска криза" бити ријешена позитивно по РС, али да није очекивао да ће договор предсједника РС Милорада Додика и Кетрин Ештон бити тако добар.