Београдски испамећено-губитнички завод

Све је спремно за дочек Ангеле Меркел у Београд (а вјероватно је и у Тирани у коју иде послије тога). Осим зграде Бигза (Београског издавачко-графичког завода) и кула Западне капије Београда је овако урешена уз њемачку и српску заставу.


Меркел као божанство: Довољно јој да је види, да јој каже Ана како си

Премијер Србије Ана Брнабић рекла је да ће се видјети које ће поруке одлазећи њемачки канцелар Ангела Меркел пренијети током предстојеће посјете Србији, али да је сам чин њеног доласка и то колико ће остати и поклонити пажње Србији порука довољна за себе.


Обијени прагови господина Шмита

Састанак предсједника Србије са Кристијаном Шмитом је забијање ножа у леђа или излазна стратегија за српског члана Предсједништва БиХ? Коме није јасно да је само и фама око српског јединства довољна – не само да се неутралише Инцко, већ и да Шмит буде посљедњи високи представник?Александер Ној: Зашто би БиХ проводила државност, кад то није дозвољено Југославији која је разбијена споља

Предсједник Одбора за одбрану у Бундестагу, сасвим је нетипичан саговорник за оно што очекујете од њемачког политичара. Он у интервјуу за Фронтал.РС отворено каже: Криза у БиХ се не може ријешити.Фронтал.РС за сва (тешка) времена

Екстремно смо актуелни. Фронтал.РС чак има банер – Докинимо посљедњу тиранију у Европи, са ликом Валентина Инцка као кловна. Посјета након наметнутог закона је експлодирала.


Стигло љето, стигла њемачка милост: Три милиона вакцина за западни Балкан

Њемачка ће дати три милиона доза вакцина против вируса корона земљама западног Балкана, рекла је данас њемачки канцелар Ангела Меркел. "И то ћемо учинити што је прије могуће", рекла је она на конференцији за новинаре након што је била домаћин самита "Берлинског процеса за земље западног Балкана 2021".