Рат у Украјини и Србија: Бабић или Брнабић?

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је Србија данас упутила 14 камиона хуманитарне помоћи Украјини, да је спремна да прихвати још више избеглих из те земље и да још више помогне украјинском народу, док је амбасадор Србије у Москви учествовао на скупу поводом НАТО агресије на Српску, утврдивши да се радило о унапријед припремљеној агресији.

Брнабићка: Бећировићев видео за подршку Милу, срамота је и увреда за суверенитет Црне Горе

Премијер Србије Ана Брнабић рекла је да је нечувено да члан Предсједништва једне земље, као што је Денис Бећировић у БиХ, сними видео у којем подржава предсједничког кандидата у другој држави – Мила Ђукановића у Црној Гори.


Ана Брнабић са америчким тајкунима изразила жељу за развој вјештачке интелигенције

Премијер Србије Ана Брнабић разговарала је данас са представницима Америчко-централноевропске пословне асоцијације /АЦЕБА/ о могућностима унапређења сарадње и новим инвестицијама и поручила да постоје могућности за нове инвестиције и унапређење трговинске размјене.


Дани(ј)ел Симић: Људи са три прста

Прошао Свети Јануар, а ми убрзану рекапитулацију губитка нагона за самоодржањем. Дан Републике Српске 2023. обиљежили као прваци индуковане психозе. Показали да државни концепт Српске нема свој правац, циљ и самосвијест. Држи воду, док мајстори краду. Зато, у будућности, садашњи Срби могу бирати хоће ли се национално изјашњавати као Гости, или Балканци?Царица Милица: Брнабићка каже да је Србија под највећим притиском од 1999. године

Премијер Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да се Србија суочава са највећим притицима од 1999. године, што је, како је навела, реакција на обраћање предсједника Александра Вучића на Генералној скупштини УН у Њујорку.Милан Благојевић: Српско ропство

Петнаести септембар је, кажу, дан српског јединства, слободе и националне заставе. Нажалост, славимо нешто што немамо и што, с обзиром на стање ствари, нећемо никада више имати. Немојте се чудити овим ријечима и немојте ми замјерити због њих, јер ја сам човјек који би више од било ког другог Србина волио да смо јединствени и слободни с обје стране Дрине и да нам је једна национална застава.


Трећепозивци на геј паради

Ко се први зове на торжествени марш истополне љубави у Срба? Ана Брнабић? Александар Вучић? Ко је присталији да се појави? Жељка Цвијановић или Јелена Тривић? Милорад Додик или Мирко Шаровић? Иако крајњи трећепозивац у овој причи, позван сам да проговорим.