Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити украјински

Предсједник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас да не хрли Србија толико у чврст загрљај Русије колико је тамо гура Запад својим двоструким стандардима и односом према питању самопроглашеног Косова.Дрецун коментарише резултате локалних избора на Косову и Метохији као потврду погрешности Куртијеве политике

Предсједник Одбора Скупштине Србије за Косово и Метохију Милован Дрецун рекао је да су протекли локални избори показали премијеру самозваног Косова Аљбину Куртију да је политика коју води погрешна и да треба да се бави животним питањима.Само латиницом и без звјездице: Џафи незаконито третира Косово и Метохију као државу

Има ли пилота у авиону? Милорад Додик, односно служба Српског члана, није се огласила од Васкрса, па некажњено, макар реакцијом, пролазе формулације "Предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић разговарао са премијером Косова Албином Куртијем".Аљбин Курти и Харис Силајџић – "Ко хоће веће изгуби и оно из вреће"

Да ли ће Аљбин Курти, смијењени премијер тзв. Косова, имати исту улогу у америчком пројекту, "Ахтисари плус, плус" као што је Харис Силајџић (бивши бошњачки члан Предсједништва БиХ) имао у исто тако америчком пројекту уставних промјена БиХ, названим "Априлски пакет" из 2006. године?


Као искориштен Курти: Непослух САД кажњен са свега 51 дан живота његове владе

Скупштина нарко-НАТО државуљка формираног агресијом на простору јужне покрајине Србије изгласала је синоћ неповјерење Влади Аљбина Куртија. За гласала 82 посланика, док су 32 била против. Влада му је, трајала 51 дан.


Курти, први дан као премијер: Тужба против Србије, тражићемо одштету

Аљбин Курти представио је посланицима косовске скупштине кандидате за састав владе и програм њеног рада, и поручио да ће, поред осталог, од Београда тражити одговорност за "почињене ратне злочине и накнаду ратне штете".