12:34 Сазнало се ко је бирао радове за МСУРС: Предсједник жирија управник Свеучилишне галерије у Мостару11:54 Грци пишу да је Кинжал пробуразио бар 40 официра НАТО у Кијеву11:50 Нуждић: Зашто Тужилаштво БиХ не подиже оптужнице за масакр у Мркоњић Граду?11:48 Лукашенко неће да је у облацима: Запад није заинтересован за суверену Бјелорусију и Русију11:46 Брнабићка: Бећировићев видео за подршку Милу, срамота је и увреда за суверенитет Црне Горе11:41 Док Додик не прича са Марфијем, Хелез их призива да од БиХ направе Украјину11:37 Вимблдон: Руски и бјелоруски тенисери ће се морати одрећи отаџбине, ако желе да играју тенис11:34 Срето Ного хвали Додика за прекид дружбе са амбасадорима Велике Британије и Сједињених Америчких Ентитета11:26 Калабухов објавио: Милићи се братиме са Новоуљановском11:22 Рјешење засигурно: Данијел и Ранка против исплате разлике минималца на руке

Седмица временом прегажених: ПТИЦЕ (BIRDS)

Потпуно комично разочарење у дјетиње страхове. Тада није била битна љубомора учитељице, која је такође била у вези са младим адвокатом. Нити матера му, која је усљед страха од напуштености, нетрпељива према могућим снахама.


Хичкокови филмови ремастеризовани и дигитализовани

Нијеми филмови које је `20-их година прошлог вијека снимио Алфред Хичкок, ремастеризовани и дигитализовани, биће приказани на маргинама Олимпијских игара у Лондону 2012. године, саопштио је Британски филмски институт.


Јајоглави режисер

Енглески режисер Алфред Џозеф Хичкок, један од најпознатијих и најреволуционарнијих режисера свјетске кинематографије, преминуо је 29. априла 1980. године у Лос Анђелесу.