Агресија НАТО на СР Југославију

Коначно неко: УНРС тражи правду за новинаре РТС убијене у агресији НАТО на СРЈ

Удружење новинара Републике Српске крајње је разочарано што ни 21 годину од убиства 16 медијских радника Радио-телевизије Србије ниједан припадник НАТО који је наредио и извршио овај злочин није изведен пред суд.


Ко је шта рекао о Србима и шта су од тога урадили 1999. године

Овај списак никад није потпун. Кружи по друштвеним мрежама, док државне установе много питомије причају и о земљама, и о појединцима (Тони Блер постао савјетник Александра Вучића) који су 1999. године извршили агресију на Србију и Црну Гору.


Слово о Чернобиљу

Миодраг Зарковић, новинар из Београда, реагује на политику уређивања коментара на већ заборављеном антисрпском Б92, који је остао да живи само у сајберсвијету.Игра у БЛ, смета у Лондону

Без обзира што је међа „балканска“, а не „српска“. британском Тајмсу је засметао као „проруска пропаганда“.Милош Земан се покајао због подршке агресији НАТО на СР Југославију

Поводом данашње прославе 20. годишњице уласка Чешке у НАТО, предсједник Милош Земан означио је бомбардовање Југославије 1999. године као грешку и признао да се данас нерадо сјећа одлучивања чешке владе да као „новајлија у НАТО“, одобри бомбардовање.


Комисија након 19 година: Извјештај о посљедицама агресије НАТО у новембру

Предсједник Комисије за утврђивање посљедица НАТО бомбардовања на здравље становништва Дарко Лакетић изјавио је да је завршена прва фаза шестомјесечног рада и најавио да ће налази бити презентовани Скупштини Србије у новембру.