СЗП тражи ванредне изборе због поскупљења струје

Представници Савеза за промјене позвали су на одржавање пријевремених избора због намјере владајуће коалиције у РС да одобре поскупљење електричне енергије. Истакли су да је 2005 за плате запослених у Електропривреди издвојено 112 милиона КМ или 19 одсто укупних прихода, а да се сада издваја 234 милиона или 30 одсто укупних прихода, сугеришући да грађани […]

недеља, 27 марта, 2016 / 12:32

Представници Савеза за промјене позвали су на одржавање пријевремених избора због намјере владајуће коалиције у РС да одобре поскупљење електричне енергије.

Истакли су да је 2005 за плате запослених у Електропривреди издвојено 112 милиона КМ или 19 одсто укупних прихода, а да се сада издваја 234 милиона или 30 одсто укупних прихода, сугеришући да грађани плаћају новозапослене раднике који су запошљавани, како тврде, због добијања гласова на изборима.0 КОМЕНТАРА

 1. Savez za promjene????????Aaaaaaaa to su oni leziljebobići što bi da budu kalif umjesto kalifa samo nemaju muda da bilo šta urade pa sada ko nešto kao traže a boga mole da ne dobiju jer ako najure uhljebe iz eprs dosta bi se i njihovih našlo na ulici.

 2. Savez za promjene ukoliko zaiste želi promjene, krajnje je vrijeme da poradi na tome.
  Neko zaista treba da zaštiti ovaj narod od terora i harača.

  Krajnje je vrijeme, došla voda do grla.
  Naroda i Srpske nestaje korakomu svakom pogledu.
  Najunosniji posao su škole za strane jezike, u trku se bježi.

  Sirijo, eto s tobom u koloni i Srpske….

  Savezu za promjene, dokaži da nije ovo tačno što prethodni komentator napisa.
  Sve sam bliže mišljenju mice trofrtaljne.

 3. SzP ne postoji – ovo je školski primjer kontrolisane opozicije. Svu priču o aferama i hapšenjima sveli su na poskupljenje struje. Nidje veze.

 4. Krajnje je vrijeme danas, krajnje je vrijeme sutra, za godinu, koliko to imamo krajnjih vremena kad krajnje vrijeme lijepo znaci da je to samo jedan dan u godini do kada neko ima neki rok da uradi.
  Pošto je taj rok prošao odavno a mi više ne možemo da izmišljamo krajnja vremena trebamo da se ujedinimo kao narod i da tražimo izbore na svim nivoima vlasti u BiH. Nisam zadovoljan ni sa jednom strukturom. Izbori na nivou BiH su najpoštenije nešto što bi sada trebalo da nam se desi.

 5. Ne priznajem izbore niti rezultate njihove sve dok se ne pohapse i ne zabrani se rad svim pojedincima i strankama koji su izvršili terorističke napade na ekonomiju , privredu, duhovnost, kulturu.. Srpske.
  U normalnim vremenima i normalnim državama nezamislivo je da se formira vlast na kupovini poslanika i to parama otetim od naroda,
  nezamislivo je da je mafija na vlasti,
  nezamislivo da je ta legalna mafija u punom smislu riječi gospodar života i smrti.
  Nezamislivo je da predsjednik bude vodja terorističke organizacije, da od njega zavisi ko ima pravo da živi, a ko ne, i da kaže:kome se ne svidja neka ide.
  Samo na osnovu ove rečenice , on bi u normalnoj zemlji i u normalnim vremenima trebao da bude proglašen zločincem i da bude uhapšen.

  Kako priznati rezultate izbora kada je najkvalitetniji dio stanovništva protjeran, a protjerivanje je svakodnevno?

  Ostaju da glasaju članovi zločinačkog režima, i oni s kojima se može manipulisati;….
  stari , maloumni, neuki, kriminalci, kukavice, potkupljeni papci..?

  Dakle, ne živimo u imalo normalnoj zemlji, ne živimo u normalnom vremenu, tako da nema uslova za poštene, demokratske izbore.

  Do tada najbolja opcija je rasisati tender da nas okupira neka kulturna država sa ove planete ili sa neke druge planete.
  Druga opcija je da stanemo u kolone i da krenemo: kud koji mili moji.

  Da imamo po stotinu života ova vladajuća mafija na svim nivoima bi nam uništila sve i jedan.
  Kamo li imamo jedan jedini koji smo proćerdali čekajući jedne po jedne izbore, čekajući njihovu implementaciju, a oni koji kupe izbore parama otetim od nas, žive nas sahranjuju i zakucavaju eksere u mrtvački sanduk.

  Oni što ss se raznijeli u Briselu i Parizu su pošteniji, otišli su u vazduh sa svojim žrtvama, ovi naši teroristi nam sve otmu pa nas osude na umiranje na najneljudskiji način, na umiranje izgladnjavanjem, a svjim stotim pokolenjima obezbijedili su lagodan život od harača otetim od nas.

  Šta je poskupljenje struje nego ubijanje totalno opljačkanih?

  I u takvim uslovima organizovati izbore ?
  Ne!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *