СЗП: Пустите ви Пацолија, нека Лукач каже ко је издао пасош Кељмендију

Позивамо министра унутрашњих послова Драгана Лукача да одмах одговори : ко је , како и зашто у МУП-у Републике Српске издао пасош сину Насера Кељмендија, Елвису Кељмендију којем је забрањен улазак у БиХ због најтежих кривичних дјела попут организоване трговине наркотицима и оружјем.

среда, септембар 5, 2018 / 14:06

Питамо министра Лукача и његовог шефа Милорада Додика, чиме су то припадници највеће балканске криминалне организације, нарко-картела са Косова, задужили Републику Српску да и поред забране уласка у БиХ добију пасош као да су угледни спортисти, научни и културни радници?

Питамо министра Лукача како је могуће да лице којем је забрањен улазак у БиХ, ушета у МУП РС и добије пасош, умјесто да буде ухапшено и депортовано како налаже закон?

Сада је јасно да прављење случаја “Пацоли“ није ништа друго до прикривање трагова у случају Кељменди. Док се јавност забавља Пацолијем, МУП Републике Српске регионалне криминалце и вође нарко-картела третира као почасне грађанине, дијелећи им путне исправе и нудећи им уточиште.

Стога, тражимо од министра Драгана Лукача, да се коначно појави у јавности и одговори како је Елвис Келменди добио пасош, али и да грађанима да све одговоре у вези покушаја убиства новинара Владе Ковачевића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *