СЗП критикује М:тел што се уселио у зграду Миле Радишића

Савез за промјене изненађен је вијешћу да ће комапнија Мтел-а, чији је већински власник "Телеком Србија", да се усели у зграду "Гранд трејда" за чију изградњу се везују корупционашке афере повезане са Милом Радишићем који се због тога налази у затвору. Изградњу зграде "Гранд трејда", која се налази у центру Бања Луке, пратиле су бројне […]

среда, 20 јануара, 2016 / 16:37

Савез за промјене изненађен је вијешћу да ће комапнија Мтел-а, чији је већински власник "Телеком Србија", да се усели у зграду "Гранд трејда" за чију изградњу се везују корупционашке афере повезане са Милом Радишићем који се због тога налази у затвору.

Изградњу зграде "Гранд трејда", која се налази у центру Бања Луке, пратиле су бројне афере, почев од откупа земљишта , пребијања једног од власника спорне парцеле Жељка Вулић, као и начина затврања финансијске конструкције. С обзиром на ове и друге афере које су везане за Милу Радишића, а доводе се у везу и са врхом власти у Републици Српској остаје мистерија због чега се Управни одбор "Телекома Србије" одлучио на овакав корак када се зна да првобитни уговор о закупу простора није испоштовао Радишић.

Савез за промјене подржава Владу Србије, посебно премијера Александра Вучића, у борби против криминала и корупције и вјерујемо да ће Влада Србије, као власник "Телекома Србије" преиспитати околности у вези усељења Мтел-а у зграду која је настала на криминалним радњама, закључује се се у саопштењу које потписује Савез за промјене.0 КОМЕНТАРА

 1. Одераше нас живе. Још само да нас на ражњу испеку. Плаћамо највише у региону највећу бахатост, нерад и скупе пословне просторе. Свугдје имају своје зграде, које су подјелом између пошта и њих преузели и то на најатрактивнијим мјестима у градовимна, а изнајмљују најскупље просторе. Њихови простгори зврје празни. Осим тога при куповини телефона, увођењу интернета толико су дрски и осиони и веома лоше раде тако да иза њих увијек мораш ангажовати неко друго лице да поправља њихове кварове и лоше изведене радове. А грађани све то скупа са цијеном импулса скупо плаћају.

 2. Moja Zona, otkad vam govorim da je ovaj režim , za svoj narod, genocidnofašistički.

  Kakav isil, kakav M Budak, kakave osmanlije i pavelići….
  To sve zajedno je ništa u odnosu na ovo što imamo sada.
  Svi ti su ovjekovječeni, opjevani, istorijski dokazani zločinci nesrpskog imena, ali ovaj domaći okupator , odlučio da stavi tačku na Srbe, odlučio da od Srpske napravi Srpsku Etnu. srpski černobil. I, na našu veliku žalost , pri kraju je svoga nedjela.

 3. Та критика би била смислена само ако су простори у којима је до сада био МТЕЛ имали бољу цијену и бољу удбност.

  МТЕЛ је и до сада изнајмљивао простор. Неко је остао без кирије и сад преко СзП диже дреку.

  Такође се шаље веома лоша порука којом политичке партије мисле да су позване да одређују гдје ће која компанија имати просторије.

 4. Режим одговоран што М-тел коље тупим ножем, ако је и од Приједора, много је. Власник поменуте компаније је Влада Србије, и ако кољу, кољу по прописима и правилима власника. Умјесто да се нервирате због М-телових цијена, ви их игноришите, Бог дао оператера………како сам сазнао за hallo, М-телов број који имам скоро 17 година користим само за долазне позиве…….
  Политички савез прозива и покушава да утиче на пословну политику фирме, трагедија, а још трагичније је то што ће кмечати код АВ АВ-а, врсног борца против корупције којем особни шофер у пола године постаде милионер.
  Савезу за промјене би најбоље било да шуте, јер чим проговоре, како каже народна пословица, отклоне сваку сумњу.

 5. Jovandeka, nisam uopšte komentarisao na ovu temu, odgovorio sam zoni.

  A, to da nas režim kolje , i tupim, i žilet nožem, da.

  Kada kažem režim, znaš na koga svi pomislimo…Uostalom, i dovezen je da nas kolje, nije da nas čuva, da nas štiti od svakoga zla, pa i
  od m-tela,
  od banakarskih zelenaša,
  od poplava i oluja,
  od švercera i prekupaca,
  od kriminalaca i razbojnika,
  od papaka,
  od ajneseri kulture,
  od nepastira i potkovanih,
  od suvara i radišića,
  od drumskih razbojnika, ….

  A, Jovane, brate si mi moj, u onoj mješini 47 sve to stalo, i još više:
  i zelenaši, i šverceri, i poplave, i oluje, i ajneseri, i papci, i kriminalci, i razbojnici, i suvare i kumovi, i potkovani….i … tako do zore…

Оставите одговор