Сви памтимо, али само седморо држи транспарент?

На противепидемиолошки пустом Тргу Крајине у Бањој Луци и пред само једном камером, седам активиста Српског сабрања Баштионик на симболичан начин обиљежило је агресију НАТО на Србију, Црну Гору, Српску Крајину и Српску.

среда, 24 марта, 2021 / 13:09

Неке, са становишта општедруштвеног значаја далеко небитније теме и догађаји, изазивају непропорционално већу медијску пажњу и ангажованост, јер то тада обављају Невладинићи, финансирани управо од земаља које су нас бомбардовале 1995. и 1999. године.

Прво се укључујући у грађански рат на страни српских непријатеља, а затим вршећи и копнену агресију која у Српској и на Косову и Метохији још увијек траје.

Док год било какву назнаку власти и надређености демократски изабраним институцијама, буду имале скраћенице као ЕУФОР или ОХР, знајте да живите у окупираном протекторату, а не у држави слободних људи.

Укључио се и град: Сирена у пет до осам (бомбардовање еуфемизам за агресију)

Поводом обиљежавања 22. годишњице НАТО бомбардовања Савезне Републике Југославије, Град Бања Лука ће вечерас у 19:55 часова активирати звук сирене за узбуњивање и обавјештавање, симболично у вријеме када је пала прва бомба, те угасити свјетла на зградама Банског двора и Градске управе.

Угашена свјетла на зградама представљаће таму која је у бившој СРЈ трајала 78 дана, док ће нас звук сирене подсјетити да се овакви злочини не смију заборавити.Оставите одговор